La Magia – persoonallista kukkataidetta tilauksesta

La Magia loihtii toiveittesi mukaiset kukkataideteokset arkeen ja juhlaan niin kotiin kuin työpaikalle – pieniä ideoita tai näyttäviä kokonaisuuksia. Kukkataide voi olla myös jotain erilaista, hauskaa tai koskettavaa. Kukkaliikkeemme suunnittelee ja toteuttaa kukkatilaukset myös asiakkaan omaan maljakkoon tai asetelmapohjaan. Luo persoonallinen ilme  La Magian kukkataiteella elämän koskettaviin hetkiin – ihastu kukkataiteeseemme, ajankohtaisiin teemoihin,  hääsidontaamme ja surusidontaamme lähemmin!

Kukkailoa itselle, läheisille tai työpaikalle

La Magiasta iloa itselle, läheisille tai työpaikalle, silloin tällöin tai säännöllisesti. Sovitaan yhdessä kukkatervehdykset esim. kerran viikossa tai kuukaudessa, sopivan suuruisella budjetilla. Mikä helppo tapa ilahduttaa vaikka läheistäsi hoitokodissa tai ystäväperhettä Turun seudulla. Pääset helposti alkuun esim. ota yhteyttä -lomakkeella ja palaamme asiaan tuota pikaa.

Suomi 100v. teemaan sopivia sinivalkoisia luomuksia.

Vastaamme kaikkiin kukkakysymyksiisi mielellämme, ota yhteyttä !

Vie hiiri kuvan päälle ja näet teoksen nimen. Klikkaa kuvaa ja näet kuvan suurempana sekä teoksen keskeiset materiaalit.